Одеська районна військова адміністрація впевнено крокує до опанування систем сучасного управління. Ми приймаємо виклик часу. Ми абсолютно точно розуміємо, що ефективна комунікації на всіх рівнях – від приймання запитів від суспільства до пропозицій до міністерств та відомств (та в зворотному напрямку) базується на трьох основних моментах: швидкість, інформативність, інтерактивність. Це все вкладається в один термін – «цифровізація».

Саме під кутом зору «цифровізації» сьогодні розглядали доповіді про поточний стан та плани розвитку напрямків управління інфраструктури, цивільного захисту, економічного розвитку, комунікацій з громадськістю. Можна впевнено сказати, що основний вектор у ОРВА задає новостворений відділ цифрової трансформації.

Безліч ідей які не є фантастикою а потребують негайної реалізації та інтегрування в існуючі структурні процеси вже відібрані та у самий короткий термін будуть представлені у виді алгоритмів дій по реалізації.

“Ще раз хочу зазначити, що наше основне завдання – швидко та ефективно представляти інтереси громадян перед державою! Це велика відповідальність, а саме тому нам не просто важливо реалізовувати важливі проекти, але й цікаво реалізовувати сучасні цифрові рішення!

Наша адміністрація працює за принципами прозорості і підзвітності, ми трансформуємося та змінюємося!

Ми готові до комунікації з кожним.

Разом ми сила”, – зазначив начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

Перейти до вмісту