ТИ ЯК?

🦖 Що робити, якщо наснився величезний динозавр, який хоче вас з’їсти? Потрібно стрибнути до його пащі та прокинутись!

☝🏻В цьому переконаний один із найвпливовіших дослідників психології, професор Університету Невади Стівен Гейз. Він є засновником нового методу терапії прийняття та відповідальності, автором 47 книжок й понад 675 наукових статей.

👨🏼‍🔬 На думку вченого, такі ж трюки, як з тиранозавром уві сні, потрібно робити з панічними атаками. Про це зокрема Стівен Гейз розповідав під час інтерв’ю сезону «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» від The Village Україна, що виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? – ініціативи першої леді Олена Зеленська.

🧪 Значну частину своїх досліджень відомий науковець присвятив саме вивченню панічних атак.

Стівен Гейз поділився власною формулою стійкості від них, де головний елемент описано так: важливо навчитись приймати життєві труднощі та брати відповідальність за необхідні зміни своєї поведінки.

📰 Конспект інтерв’ю тут – https://www.village.com.ua/…/349407-prostimy-slovami-4

📻 Розмову можна прослухати на всіх подкаст-платформах:

▫️ Apple Podcasts – https://apple.co/49tjELw

▫️ Google Podcasts – https://bit.ly/4aItzhw

▫️ SoundCloud – https://bit.ly/3U32Sye

▫️ Spotify – https://spoti.fi/4aBgSoq

▫️ YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=53GiGHFGyVA

ℹ️ Сезон «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» виходить у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська із впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Проєкт реалізовано у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за підтримки World Health Organization (WHO)

#тияк

Перейти до вмісту