Заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Алла Вишнякова взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній військовій адміністрації.

Метою зібрання було наближення роботи Координаційного центру до населення району та громад, а також обговорення проблемних питань на рівні області, районів та територіальних громад.

Обговорили питання:

1. Про можливість передачі об’єктів державної власності (гуртожитків) Міністерства освіти України до фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Алгоритм передачі закладів освіти з державної у комунальну власність.

2. Про пропозицію Міністерства охорони здоров’я України щодо передачі до фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, двох гуртожитків Одеського національного медичного університету.

3. Аналіз підготовки місць тимчасового проживання для розміщення евакуйованого населення, постраждалого внаслідок збройного конфлікту проти України, в умовах воєнного стану

4. Про утворення при Координаційному центрі підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації робочої групи з питань підтримки психічного здоров’я.

Перейти до вмісту