ОДЕСЬКИЙ РАЙОН – НОВИЙ ТА КОМФОРТНИЙ ДІМ ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак разом із радником Василем Бугайчуком та головою Великодальницької громади Денисом Ткаченком відвідав місця розміщення людей, які вимушено покинули свої рідні міста, рятуючись від ворожої агресії.

Побували у прихистку при церкві у селі Петродолинське та модульному містечку, що розташоване у Великому Дальнику.

Велику та важливу роботу організувала та провела Християнська місія «Нове життя».

У модульному містечку, яке розраховане на 250 місць, кожен з будиночків оснащений усією необхідною побутовою технікою, є санвузли, кухні, душові кімнати, спальні кімнати, медпункт, їдальня, окремі кімнати де встановлені пральні машини.

До модульних будиночків підведено необхідні інженерні мережі, електропостачання та проводиться благоустрій території. Це вражає та викликає глибоку повагу.

“Розуміючи необхідність підтримки громадян України, які рятуючись від агресора, вимушено переїхали до Одеського району та знайшли собі новий дім, звернув увагу керівника громади на важливість сприяння в організацією побуту та благоустрою, а також спільного з правоохоронними органами контролю за безпекою та порядком у містечку. Завжди готові допомогти та підтримати наших співвітчизників”, – зазначив Олександр Гринчак.

+5

Переглянути статистику та оголошення

Просувати допис

Усі реакції:

2222

Перейти до вмісту