243-я річниця з дня утворення села Яськи, це — гарна нагода віддати шану тим, хто творив його минуле, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ у майбутньому

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав зі святом мешканців села Яськи, яке зі своїми вулицями, будівлями, людьми, традиціями, історією, мальовничими квітучими садами, Дністровськими плавнями та неймовірною природою є частиною прекрасного Одеського району.

“Головна цінність кожного населеного пункту Одеського району – це передусім люди! І жителі села Яськи, у цей непростий для нашої країни час війни з російськими окупантами, доводять свою єдність, гостинність, небайдужість, сумлінно працюють, підтримують Збройні сили України та економіку району. Дякую кожному з вас, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на підтримку миру в нашій країні та добробуту в Одеському районі” – відзначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Начальник Одеської РВА побажав жителям села Яськи, щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині. І щоб в селі, та в цілому в Яськівській громаді, завжди були порозуміння, згуртованість, процвітання, стабільність та єдність. Адже тільки разом, єдиним фронтом, наголосив Юрій Крук, можна вибороти нашу Перемогу!

Перейти до вмісту