На запрошення Президента Одеської обласної федерації баскетболу Сергія Назаренка, Начальник Одеської РВА Юрій Крук, взяв участь у позачерговій конференції обласної федерації, на якій обговорили перспективи розвитку та популяризації баскетболу на Одещині.

На думку Начальника Одеської РВА одним із головних напрямів роботи федерації має стати залучення дітей та молоді різних вікових категорій до занять баскетболом, адже це – фундамент розвитку на майбутнє.

💬 “Маємо дійсно величезну історію розвитку баскетболу на Одещині і наш обовʼязок зберегти та примножити всі здобутки, зробити відповідні умови для дітей та молоді, незважаючи на всі складнощі воєнного часу. Минулий сезон баскетбольної суперліги довів що це можливо, адже обидві одеські команди, і чоловіча і жіноча досягли найкращих результатів за останні 20 років: чоловіча команда “БІПА” та жіноча – “Інтерхім” стали бронзовими та срібними призерами, тож працюємо далі!” – сказав Юрій Крук.

🔷️ Рішенням делегатів позачергової конференції, Юрія Крука обрано членом Президіуму Одеської обласної федерації баскетболу.

🏀 Також Начальник Одеської РВА оглянув Музей історії одеського баскетболу.

Перейти до вмісту