СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХІМІЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ!

Щиро вітаю представників однієї з ключових галузей української економіки з професійним святом!

Завдяки досягненням хіміків, на Одещині, розвивається медицина, фармацевтика, електротехніка, виробництво добрив, сільське господарство та інші сфери життя.

Працівники підприємств хімічного комплексу Одеської області, завдяки наполегливій праці, професіоналізму та набутому досвіду роблять значний внесок у забезпечення розвитку промислового потенціалу України, освоюють та впроваджують у виробництво новітні розробки та сучасні технології. Продукція хімічної промисловості використовується практично в кожній галузі регіональної економіки.

Дякую за фаховість, відповідальність та реалізацію найскладніших проектів. Упевнений, разом ми подолаємо усі виклики, хімічна промисловість продовжить динамічний розвиток і вироблена вами продукція завжди буде серед кращих світових зразків. А поки що кожен з Вас на своєму місті робить все, щоб наблизити Перемогу України!

Тож дозвольте у цей день привітати усіх з професійним святом – Днем Хіміка, побажати всім стійкості, віри у нашу країну та сил для перемоги! Миру, добра та достатку кожній родині!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту