Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в IV Молитовному Сніданку, що пройшов в Будинку Представництв в Одесі

Одним з почесних учасників Молитовного Сніданку, разом керівництвом області та міста, духовенством, народниими депутатами, представниками органів місцевого самоврядування, волонтерами, громадськими та культурними діячами, став і Постійний представник США в НАТО (2008—2009 рр), спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017—2019 рр) Курт Волкер, який свій візит на Одещину назвав символом солідарності з Україною, вірою в нашу Перемогу та підтримкою українського суверенітету.

Вітаючи усіх учасників Молитовного Сніданку Юрій Крук наголосив, що спільна молитва має здатність об’єднувати, очищати серця, сповнювати щирістю та любов’ю, молитва – це спосіб спілкування з Богом. А Молитовний сніданок, – це добрий поклик нашої душі та серця побачити і відчути спільність думок, поглядів і вчинків.

“Ми зібрались для спільної Молитви в місті, яке є рідним і дорогим для представників 133 народностей та національностей. Всі ці люди є різними за віросповіданнями, ходять в різні церкви та храми, але живуть в єдності та мирі. Бо Одеса – це наш спільний дім. Дякую представникам усіх церков і релігійних організацій, які не втомлюються навчати нас і нагадувати про дійсно цінне – віру та посилення духовності в суспільстві” – сказав Начальник Одеської РВА .

Бо саме віра в Господа, наголосив Юрій Крук, допомагає подолати несправедливість і зло, яке щоденно оточує нас, особливо зараз – в період війни.

“Дуже влучно сказав Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний: я змушений вбивати ворога не тому, що я людиноненависник, а тому що я люблю тих, хто за моєю спиною: дітей, дружин, матерів і нашу українську землю. І я переконаний, що як простий пастух Давид, здолав Голіафа, так і ми з силою нашої віри, здолаємо «сучасного Голіафа», який нині в особі ворога та окупанта, прийшов нищити Україну! Бо ми захищаємо свою землю, з нами правда і Бог, тож і Перемога буде за нами – за українським народом” – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту