Сьогодні Начальник Одеської РВА Юрій Крук з робочим візитом відвідав Овідіопольську громаду, де побував на відкритті оновленого дитячого відділення Овідіопольскої лікарні.

Як зазначив в розмові з Начальником Одеської РВА, директор Овідіопольської лікарні Володимир Літвінчук, в медичному закладі проведено велику роботу з підготовки до реформи вторинної ланки, результатом якої стало підписання усіх необхідних пакетів на надання медичних з НСЗУ. Це дозволило відремонтувати відділення, придбати необхідне обладнання і меблі власним коштом.

Окрім цього, найближчим часом лікарня отримає, від міжнародних партнерів Одеської районної військової адміністрації, п’ять багатофункціональних медичних ліжок, які максимально полегшать догляд за пацієнтами у післяопераційний період або під час реабілітації після травм.

«Відтепер маленькі мешканці Одеського району, будуть проходити лікування ще в більш комфортних умовах. Переконаний, що професійні лікарі та увесь турботливий медичний персонал закладу врятують ще не одне життя малечі, адже своєю добросовісною роботою медики з Овідіополя доводять, що їхній заклад — один із найкращих в нашому районі!» – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук .

Окрім цього, лікарня має дуже якісне укриття, де обладнано і операційну, і палату з ліжками, приміщення просторе і забезпечене електроенергією, опаленням, водою, каналізацією. Тобто під час повітряної тривоги, в цьому укритті, знайдуть прихисток більше 300 пацієнтів та персонал закладу, і найголовніше – лікарі зможуть надавати всю необхідну медичну допомогу.

«Сьогодні ми оглянули більшість відділень лікарні та спільно з керівництвом Овідіопольської громади, директором департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Наталією Одарій-Захар’євою та народним депутатом Сергієм Колебошиним обговорили варіанти корегування ПКД, для того, щоб залучати кошти для проведення ремонтних робіт в тих приміщеннях, які цього критично потребують» – сказав Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту