Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь у церемонії відкриття відновленого міжнародного культурного центру «UNION», який працював у нашому місті ще на початку XX століття

Сучасний центр поєднав в собі музей, галереї, конференц-зали, лекторій, експо-простір та івент-хол і буде поєднуватиме світове мистецтво з метою популяризації миру між країнами, пізнання різних культур, збереження культурної спадщини. У галереях центру «UNION» будуть представлені картини та скульптури сучасних художників та скульпторів. У концертних залах — музичні та творчі заходи.

«Одещина – багатонаціональний край, в якому мирно живуть і працюють 133 народності та національності. Одеса – благословенна земля, яка для всіх нас є спільною платформою для життя, залучення інвестицій, розвитку інфраструктури, реалізації міжнародної взаємодії, розбудови бізнесу, просування інноваційного та технологічного потенціалу. В Одеській області – понад 180 національно-культурних організацій. Діє Рада представників національно-культурних товариств Одещини, а з 2020 року при Одеській міській раді – Одеське об’єднання національностей – ООН. Тож дуже важливо, навіть попри війни зберігати культурну та примножувати історичну спадщину Одеси. Переконаний, що відкриття міжнародного культурного центру «UNION» цьому лише сприятиме» – наголосив Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту