Сьогодні Начальник Одеської РВА Юрій Крук з робочим візитом відвідав Дальницьку громаду

Ознайомився з роботою амбулаторії села Новоградківка, та обговорив з керівництвом громади необхідність відновлення будівництва нової будівлі для цього закладу.

Відвідавши Доброолександрівський та Дальницький ліцеї, Начальник Одеської районної військової адміністрації, ознайомився з роботою закладів освіти та дав відповідні доручення для покращення безпекових умов навчання школярів.

Зокрема зазначив, що до початку нового навчального року необхідно розробити та реалізувати проект по створенню укриття в ліцеї, щоб діти в Доброолександрівці змогли повноцінно повернутися до офлайн-навчання. А в Дальницькому ліцеї необхідно провести поточний ремонт першого поверху.

Також оглянули майданчик де планується розпочати реалізацію проекту по створенню « Центру дозвілля» з повноцінним бомбосховищем, яке на даний час знаходиться в занедбаному стані.

Також Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук оглянув вже виконані роботи з розчистки русла річки Барабой, що вкрай необхідні як для загального покращення екологічної водогосподарської ситуації в районі, так і для того, щоби вберегти від підтоплення населені пункти Дальницької громади.

В цілому позитивно оцінюю роботу керівництва громади, але вкотре наголошує на необхідності найшвидшої розробки проектної документації по об‘єктам капітальної реконструкції та будівництва задля залучення фінансування з бюджетів вищих рівнів” – зазначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту