На Алеї Героїв Західного кладовища, відбувся молебень у пам’ять за жертвами Другої світової війни та церемонія покладання квітів


8 травня в Одесі, на Алеї Героїв Західного кладовища, відбувся молебень у пам’ять за жертвами Другої світової війни та церемонія покладання квітів, участь в якій взяв заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Аркадій Мкртичян.

Біля могил захисників України, де встановлено «Козацький Хрест», на честь воїнів, які поклали своє життя за незалежність та цілісність нашої держави, чин панахиди очолив секретар Одеської єпархії ПЦУ, протоієрей Теодор Оробець.

«Сьогодні ми згадуємо велич перемоги над нацизмом та вшановуємо пам’ять усіх, хто боровся та повернув свободу народам Європи та світу у часи Другої світової війни. Ми пам’ятаємо подвиги і наших дідів, і сучасних Героїв, які поклали своє життя на вівтар волі як у ті буремні часи, так і нині, на полях битв вже нинішньої війни з російськими окупантами. Вічна пам‘ять тим, хто протистояв нацизму! Вічна шана та слава тим, хто сьогодні стоїть на захисті незалежності та суверенітету України», – відзначив заступник начальника Одеської РВА Аркадій Мкртичян.

Перейти до вмісту