Штурмова бригада Національної поліції «Лють» – перетвори свою лють на зброю

🔹 Основа – це бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна.

🔹 Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – головні завдання Об’єднаної штурмової бригади «Лють».

«Ми сьогодні маємо велику кількість патріотично налаштованих людей, які зі зброєю в руках готові захищати країну. Середній вік кандидатів — 33 роки, найстаршому — 69 років. Хлопці 18-22 років, які намагаються вступити в бригади — викликають захоплення. У нас уже зареєструвалося 600 дівчат, вони зможуть працювати і в медичних, і в логістичних підрозділах, і розвідувальних бригадах», — повідомляє Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

👮‍♂️Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.

🔹 Повертаємо своє, долучайся!

👉Всі деталі за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua/

🏢або зверніться у свій місцевий ЦНАП

https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna…

☎️Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

Перейти до вмісту