Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь в урочистих заходах з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні начальник Одеської районної військової Юрій Крук взяв участь в урочистих заходах з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, що відбувся за участі керівництва Одеської області.

Очільник ОдРВА Юрій Крук вручив почесні грамоти діячам культури та звернувся до гостей заходу з урочистою промовою.

“Працівники культури завжди займали і займають передові та прогресивні позиції в усіх суспільних процесах. Без сумніву, культурний розвиток нашого народу має величезне значення. Українська культура проникнена нескореним національним духом свободи. Підтримуючі нашу українську культуру, ми транслюємо зовнішньому світові наші цінності та нашу самобутність.

Саме нашу культуру, ідентичність намагається знищити ворог, тому що саме культура є кодом нації.

Тож наша культура – теж зброя.

Щодня Ви працюєте над тим, щоб зберегти її, примножити, дати світові можливість зазирнути у нашу скарбницю культурної спадщини.

Тож нехай ніколи не згасає вогонь натхнення у процесі творчості, а Ваш потяг до пізнання прекрасного тільки зростає! Бажаю Миру, витримки і віри в Перемогу України!”, – зазначив Юрій Крук.

Перейти до вмісту