Начальник ОдРВА Юрій Крук зустрівся із комерційним директором компанії Леруа Мерлен

Начальник Одеської районної військової адміністрації, Юрій Крук, зустрівся із комерційним директором компанії Леруа Мерлен (Leroy Merlin) для обговорення вкрай важливого питання щодо забезпечення населення повністю укомплектованими пунктами опалення у зимовий період. З початку війни, компанія Леруа Мерлен вже реалізувала низку проектів щодо відновлення знищених муніципальних та комерційних приміщеньщ, надавала фінансову допомогу для ремонту житлових будинків в містах та смт по всій Україні (Гостомель, Ірпінь, Буча, Львів, Чернівці та інші) та запропонувала допомогу Одеському районі.

Як відомо, зараз спостерігається критична нестача засобів обігріву на ринку. Саме тому Юрій Крук наголосив необхідність налагодження постачання генераторів, буржуйок інших пристроїв для обігріву. Представник компанії запевнив, що очікується нова поставка з Європи наприкінці листопада, у складі якої є всі вищезазначені пункти і які будуть надані Одеському району у першу чергу.

Також була представлена унікальна автономна система опалення, аналогів якої ще нема в Україні. Вже відомо, що до України спрямовані три фури із даними системами, які є цілком безпечними у використанні, оскільки мають датчики чадного газу.

Подякувавши представника Леруа Мерлен та компанію за їх підтримку начальник ОдРВА, Юрій Крук, зазначив: «Ми сподіваємося на плідну співпрацю на користь наших громадян та готові не тільки до безкоштовної допомоги, а й маємо змогу закупити перелічені матеріали за кошти місцевих бюджетів. Дякуємо всім хто допомагає та робить свій внесок до нашої спільної ПЕРЕМОГИ».

Перейти до вмісту