Начальник ОдРВА Юрій Крук провів робочу нараду з головами громад Одеського району

Сьогодні, 3 листопада 2022 року, Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук провів робочу нараду з головами громад Одеського району щодо розгортання пунктів обігріву при зниженні температури повітря та тривалій відсутності електропостачання під час дії правового режиму воєнного стану на території району.

Головною метою наради є координація спільних дій ОдРВА з органами місцевого самоврядування, відповідними комунальними та рятувальними службами для надання допомоги населенню у разі критичних проблем з енергетикою та опаленням, зокрема моделювання ситуації повного або часткового блек-ауту.

Завчасне моделювання ситуації та відпрацювання злагоджених оперативних дій – найефективніший метод підготовки до можливих екстрених випадків.

Ми плануємо створення у всіх багатоповерхових будинках умов в разі відключення електроживлення та опалення.

На території Одеського району будуть створені стаціонарні пункти обігріву, які будуть оснащені резервним електроживленням, мобільними засобами обігріву, будуть створені умови для приготування теплих напоїв та їжі, надаватись первинна медична допомога“, – зазначив у своїй доповіді Юрій Крук.

За результатами наради очільник Одеського району, профільні заступники начальника ОдРВА , начальник Одеського районного управління ДСНС надали роз‘яснення та обговорили механізми виконання розпорядження щодо розгортання стаціонарних та мобільних пунктів обігріву в громадах Одеського району

Перейти до вмісту