Село Яськи відзначило 242 рік із дня заснування

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав місцевих жителів і всю Яськівську громаду зі святом та вручив Почесні грамоти Одеської РВА.

“День народження села — це свято тих, хто тут народився і виріс, тих, чиєю працею воно розвивалося всі останні роки, і тих, хто ще тільки має перейняти естафету відповідальності за його долю. Зараз наша країна проходить найтяжчі випробування. Але жорстокі виклики ще більш згуртовують та роблять нас сильнішими. Тож від щирого серця бажаю вам миру, щастя та благополуччя! Міцного здоров’я, успіхів та плідної творчої роботи на благо громади і усієї України! Зі святом! З днем села!”, – зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

З вітальними словами виступили директор департаменту фінансів Одеської ОВА, депутат Одеської обласної ради Марина Зінченко, директор департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва, голова Яськівської територіальної громади Володимир Курко.

З нагоди свята Яськівській громаді було подаровано автомобіль для сільської медицини з метою надання кваліфікованої медичної допомоги цілодобово.

Урочистості на честь заснування села Яськи прикрасили талановиті виступи творчих аматорських колективів.

Перейти до вмісту