Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь в урочистому заході з нагоди відзначення Дня створення села Градениці

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в урочистому заході з нагоди відзначення Дня створення села Градениці Біляївської громади Одеського району.

“Шановні мешканці славетного села Градениці, дозвольте привітати вас від імені начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та себе особисто зі святом. Сьогодні на вашу долю, як і на долю усього українського народу, випали тяжкі випробування. І усі ми працюємо для наближення нашої спільної Перемоги, яка поверне в Україну мир і відкриє перспективи подальшого розвитку нашої квітучої землі. Щиро бажаю вам миру, міцного здоров’я, щастя, благополуччя в сім’ях, злагоди та стабільності! Зі святом! З днем села!”, – зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Привітали присутніх з 232-ою річницею від дня створення с. Градениці також директор департаменту фінансів Одеської ОВА, депутат Одеської обласної ради Марина Зінченко, директор департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва, Біляївський міський голова Михайло Бухтіяров та староста села Олександр Савчук.

Урочистості на честь заснування села прикрасили талановиті виступи місцевих творчих колективів.

Перейти до вмісту