ВІТАЄМО З ПОВЕРНЕННЯМ 38-Й ЗЕНІТНИЙ РАКЕТНИЙ ПОЛК ІМ. ГЕНЕРАЛ-ХОРУНЖОГО ЮРІЯ ТЮТЮННИКА

Сьогодні, 12 січня 2022 року, на території військової частини у смт Чорноморське відбувся урочистий захід з нагоди успішного виконання завдань за призначенням та повернення до пункту постійної дислокації 38-го зенітного ракетного полку ім. генерал-хорунжого Юрія Тютюнника.

За дорученням голови Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука заступник голови Одеської районної державної адміністрації Ярослав Заворотний взяв участь в урочистостях з нагоди повернення 38-го зенітного ракетного полка імені генерал-хорунжого Юрія Тютюнника із зони АТО/ООС, привітав військових та вручив Почесні грамоти Одеської райдержадміністрації.

«Від імені голови Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука щиро радий вітати вас вдома, на Одещині. Ви гідно виконували бойові завдання, боронили державний суверенітет. Дякую за проявлену мужність та героїзм, бажаю великих перемог, у тому числі, й особистих, а також міцного здоров’я Вам та Вашим близьким!», – сказав Ярослав Заворотний.

На захід були запрошені перший заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков, начальник відділу в Одеській області Міністерства у справах ветеранів України Микола Сторожук, начальник Південного Міжрегіонального відділу управління, забезпечення, реалізації політики національної пам’яті в регіонах Українського Інституту Національної Пам’яті Сергій Гуцалюк, керівники Южненської міської ради, Чорноморської селищної ради, Доброславської селищної ради, Визирської сільської ради, військовослужбовці, представники духовенства, громадськості, засобів масової інформації.

По завершенню заходу відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку Лицарям зимового походу, також присутні помолилися за військовослужбовців та вшанували пам’ять загиблих бійців.

Перейти до вмісту