В Україні стартує інформаційна кампанія “ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів”

В Україні стартує інформаційна кампанія “ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів”21 жовтня 2021 року відбудеться офіційна презентація інформаційної кампанії “ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів”.

Мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства в цілому.

В рамках кампанії розроблена соціальна реклама для демонстрації на загальнонаціональному та регіональному телебаченні, а також макети зовнішньої реклами для розміщення в містах України. Під час заходу планується обговорення мети інформаційної кампанії, ключових викликів, що стоять перед інклюзивною освітою в Україні та бар’єрів на шляху до прийняття дітей з інвалідністю в суспільстві. Також будуть продемонстровані розроблені в рамках кампанії інформаційні матеріали.

З огляду на прийняття Національної стратегії щодо побудови безбар’єрного простору на період до 2030 року та актуальності даної проблематики для України, запрошуємо представників засобів масової інформації долучитися до презентації та підтримати право кожної дитини на життя в суспільстві без бар’єрів!Спікерами на заході виступлять Віра Рогова, заступниця Міністра освіти і науки України, Борис Лебедцов, заступник Міністра соціальної політики України, Танія Лей Санфорд Аммар, директорка Alinea International Ltd. в Україні та директорка проєкту SURGe, Дар’я Герасимчук, Радниця – Уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації, Радниця – Уповноважена Президента з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна, Зоя Бойко, мама з досвідом влаштування дитини на інклюзивне навчання.

В рамках карантинних, мір у зв’язку із пандемією COVID-19 перед початком заходу буде проведене експрес-тестування всіх присутніх, тому дуже просимо бути на локації мінімум за 15 хвилин до початку презентації та мати при собі паспорт (документи в Дії також підходять).

Формат: прес-конференція із трансляцією на YouTube-каналі проєкту SURGe за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=eAiqSIGyaQw

Початок заходу: 11:00 (реєстрація з 10:00). Локація: Event простір INVERIA (вулиця Володимирська, 49А)

Акредитація ЗМІ обов’язкова:Юлія Чумак, 0985599487yulya.kondratska@gmail.com

* Інформаційна кампанія розроблена проєктом “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe) за підтримки Міністерства освіти і науки України та у тісній співпраці з Радницею-уповноваженою Президента з питань безбар’єрності та Радницею-уповноваженою Президента з прав дітей та дитячої реабілітації.

Перейти до вмісту