ОДЕСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТУ — 100 РОКІВ!

Перший заступник голови Одеської районної державної адміністрації Євгенія Абрамова взяла участь в святкових урочистостях з нагоди 100-річчя Одеського національного економічного університету, вручила грамоти ОдРДА та привітала професорсько-викладацький склад, співробітників і студентів університету з ювілеєм.

«Досягнення сторічного ювілею стало можливим завдяки натхненому, самовідданому труду багатьох поколінь науковців, ректорів, викладачів, працівників всіх підрозділів університету. Ви робите гідний внесок у розвиток української вищої школи і по праву можете пишатись славетними традиціями та історією університету. Бажаю вам подальшого розвитку, продовжуйте й надалі передавати знання та безцінний практичний досвід молодому поколінню», – сказала Євгенія Абрамова.

«Зі стін одеського «нархозу» вийшли відомі державні діячі, успішні організатори та керівники вітчизняної економіки та промисловості, видатні економісти. Певен, що Ви й надалі добре розумієте всю відповідальність покладеної на Вас місії, оскільки не лише приділяєте чимало уваги формуванню студентів як високоефективних сучасних фахівців, конкурентноспроможних на ринку праці. А попереду у нас чимало роботи – в області відбувається реалізації багатьох програм Президента і «Велике Будівництво», і «Велика Реставрація», стартує розбудова систем зрошення, затверджено Стратегiї Нацiональної безпеки, людського розвитку та економiчної безпеки. І зрозуміло, що без фахової економiчної думки грамотних спеціалістів нам в їх реалізації не обійтись» – зазначив Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОДА відзначив, що нині очолює університет ректор, доктор економічних наук, професор Анатолій Ковальов, який є членом науково-експертної ради при головi обласної державної адміністрації.

Перейти до вмісту