Пліч-о-пліч шкільні ліги Одещини

Сьогодні у Дендропарку Перемоги команда учнів Одеського району взяла участь у фінальних змаганнях зі спортивного орієнтування у рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Участь у баталіях взяли команди-фіналісти районних етапів.

⛳️⛳️Спортивне орієнтування – це вид спорту, мета якого полягає в тому, щоб навчитись якнайшвидше навчитись орієнтуватися по карті та якнайшвидше знаходити контрольні пункти.

🏃🏼🏃🏻‍♀️Змагання проходили на відкритій місцевості та були цікавими і захоплюючими. ⛳️☺️Діти успішно подолали випробування. Учні Іванівської гімназії Красносільської сільської ради отримали за участь дипломи та цінні подарунки. За результатами змагань місця розподілились так: 1 місце – Куяльницька громада, 2 місце – Березівська громада, 3 – Тарутинська громада.

“Спортивне орієнтування – спорт, що допомагає знайти шлях до перемоги. Сьогоднішні переможці разом з іншими поїдуть змагатись до Києва, куди з’їдуться діти з усієї країни. Бажаю усім переможцям обласного етапу успіху в головному фіналі країни!”, – зазначає начальник управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської РВА Віталій Лозов.

Перейти до вмісту