СТВОРЕНО ВСІ УМОВИ!

Діти та підлітки села Кремидівка Доброславської громади матимуть можливість корисно і цікаво проводити дозвілля, відволікаючись від страхів війни, розвивати творчі навички, вивчати іноземні мови та долучатися до сучасних компьютерних технологій.

20 березня тут було відкрито перший у громаді простір спільнототворення “DobroHub: простір щасливих людей”, який реалізовано в рамках грантового проєкту “Communstses rebuilding” – “Створення центрів спільнототворення” за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) та ГО “CEDOS”.

На відкритті хабу начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак зазначив, що створення простору стало можливим завдяки дружнім партнерам і менторам.

“Сьогодні всі ми бачимо, що Доброславська громада є флагманом у багатьох своїх починаннях. Ви вмієте об’єднувати навколо себе та реалізувати важливі грантові проєкти. Вже вкотре громада довела, що місцеві мешканці тут не лише шукають рішення своїх безпосередніх задач, а й активно навчаються нового, розширюють власні горизонти. Виховувати майбутнє покоління талановитих українців – святе завдання. Бажаю Вам лише розвитку, цікавих та корисних комунікацій, нових ідей та їх втілень!”, – зазначив Олександр Гринчак.

Перейти до вмісту