В Доброславі відбулася Стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Доброславської селищної територіальної громади за підтримки проєкту USAID ГОВЕРЛА

Захід пройшов за участю понад ста представників органів місцевого самоврядування, обласної та районної адміністрацій, комунальних підприємств, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, громадського сектору, суміжних територіальних громад, депутатів різних рівнів та регіонального координатора проєкту В’ячеслава Голинського.

У заході взяли участь радники начальника Одеської районної військової адміністрації Олександр Байденко та Олена Захарченко-Нетужилова.

Координатором заходу була Катерина Степчук, провідний експерт з управління активами проєкту USAID ГОВЕРЛА, модерувала захід Мирослава Рябовіл, відповідальний експерт з просторового планування. Учасники були розділені на шість дискусійних груп, де кожна висловила свої погляди на майбутній розвиток громади. Після емоційних обговорень були представлені концепції які стали основою для подальших дій.

Такий формат спільної роботи виявився надзвичайно цінним досвідом для усіх учасників. Він дозволив об’єднати різноманітні думки та ідеї в єдине стратегічне бачення майбутнього. Цей документ не лише визначатиме напрямки розвитку, а й стане важливим інструментом для реалізації проєктів та залучення інвестицій у громаду.

Перейти до вмісту