Прозорість і підзвітність: начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак тримає на особистому контролі витрачання коштів місцевих бюджетів на фінансування охоронних організацій

Продовжуючи розгляд проблематики, яка підіймалась на засіданні обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність», очільник Одеського району Олександр Гринчак зустрівся з керівництвом поліції та провідними охоронними організаціями Одеського району для того, щоб визначити доцільність проведення тендерів на фінансування охоронних функцій.

Обговорили реальну ситуацію в громадах на реальних прикладах взаємодії під час вирішення проблемних питань, також обговорили ефективність роботи правоохоронців та охоронних організацій у випадках здійснення злочинів.

Олександр Гринчак доручив підготувати статистичні дані про ситуацію у районі та відомості про фінансування з місцевих бюджетів, а також підготувати відповіді на запитання, яким чином взаємодія поліції та охоронних організацій впливає на боротьбу зі злочинністю та контроль за криміногенною ситуацією. Запланована наступна зустріч для прийняття відповідних рішень.

Перейти до вмісту