Безбар’єрність

Коли йдеться про готовність брати на роботу ветеранів і ветеранок, бізнеси впевнено кажуть «так». А як насправді?

❓ Чи створені якісні умови праці? Чи забезпечено безбар’єрність на робочому місці? Чи є усвідомлення конкретних дій, які треба робити вже сьогодні?

Зрозуміти реальний стан допоможе універсальний інструмент, який розробили у Work.ua. Компанія є учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів», виступає майданчиком для розв’язання проблем на ринку праці та докладає зусиль, аби кожен українець мав гідні можливості працевлаштування.

🧐 Зараз на сайті з пошуку роботи Work.ua розміщено понад 5 тисяч вакансій для ветеранів.

І саме про інструмент перевірки готовності бізнесу до найму ветеранів та ветеранок – кейс Work.ua на Дія.Бізнес у розділі «Бізнес без бар’єрів» 📲https://bit.ly/3wBOmnS

📝 Чекліст для бізнесів та організацій є одним із компонентів проєкту Work.ua з працевлаштування ветеранів «Назустріч» та містить 4️⃣3️⃣ питання, розділені за блоками:

📍 «Насамперед»

📍 «Пошук і найм»

📍 «Здоров’я і безбар’єрність»

📍 «Адаптація та психологічна підтримка»

📍 «Корпоративні практики та соціальна відповідальність»

Кілька хвилин часу та 4️⃣3️⃣ чесні відповіді: «Так», «Частково» або «Ні». І отримаєте результат – на скільки відсотків ваша компанія підготовлена до найму ветеранів, які недоопрацювання треба виправити та у якому напрямку рухатися далі.

✔️ Наразі перевірили себе за чеклістом близько 1 500 компаній.

Середній результат готовності взяти колишніх військовослужбовців на роботу – 53%.

❔ А який у вашого бізнесу?

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

#бізнесбезбарєрів

Перейти до вмісту