В Одеському районі у 2024 році ремонтуватимуть дороги місцевого значення

На необхідності побудови ефективного механізму відновлення дорожнього покриття в громадах Одеського району спільно з державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг» наголосив сьогодні під час наради з головами громад начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

На нараду був запрошений директор державного підприємства Андрій Смоляров, який запропонував головам громад Одеського району алгоритм взаємодії у 2024 році.

Так, щоб визначити пріоритети об’єктів фінансування, керівництво громад має визначити першочерговість, направити запити, які ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» детально вивчить та обстежить для прийняття відповідних рішень.

«Прошу усіх голів громад детально опрацювати питання і визначитись якнайшвидше у період, коли несприятливі погодні умови, щоб за покращення умов для ремонту мати можливість розпочати роботи вже у кінці березня.

Пріоритети надаватимуться маршрутам, якими пролягає шлях шкільних автобусів, медичного транспорту та того транспорту, яким доставляють продукти харчування.

Це першочергові маршрути, які необхідні для покращення комфорту життя мешканців Одеського району. Проведення ремонтів буде проводитись на засадах прозорості і підзвітності», – зазначив начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

Перейти до вмісту