Працюємо для ЗСУ – заради Перемоги!

🇺🇦 Минулого тижня представники Одеської районної військової адміністрації разом з керівництвом міста Теплодар вкотре відвідали військових на прифронтових територіях.

Цього разу маршрут гуманітарного вантажа пролягав через території Херсонської, Дніпропетровської, Донецької та Харківської областей.

Поїздці передувала тривала підготовка – збір коштів та придбання необхідних речей.

Загальна сума збору склала понад 300 000 грн, за рахунок яких, на прохання наших захисників, передали теплий одяг, продукти харчування та засоби особистої гігієни, газові балони та інші речі першої необхідності.

🥇Захисників нагородили цінними подарунками (годинниками) від начальника Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака, а також відзнакою Теплодарського міського голови Олександра Чуйка «За заслуги перед громадою».

Воїнам передали малюнки і обереги, які власноруч виготовили учні Теплодарського ліцею.

🤝 Поїздка на лінію фронту – це необхідна підтримка та турбота для наших бійців, а ще – щире та дружнє спілкування. Окрім надання самої гуманітарної допомоги у ході бесід з військовими вирішуються інші важливі питання та визначаються потреби для підготовки наступних поїздок.

Щиро вдячні за підтримку в організації поїздки громадському активу, підприємцям міста, волонтерам і жителям міста Теплодар, які постійно долучаються до збору допомоги.

Ми всі разом маємо дбати про своїх, маємо підтримувати наших бійців для наближення Перемоги.

Слава ЗСУ.

Слава Україні.

Героям Слава.

Перейти до вмісту