Шановні воїни – розвідники, ветерани військової розвідки!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня воєнної розвідки та з нагоди Дня створення української воєнної розвідки!

За час, відколи триває збройна агресія російських окупантів проти України, воєнна розвідка яскраво демонструє глибокі знання, відмінну підготовку і безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності та бойових операцій.

Особливо хочу привітати воїнів Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які з перших днів війни у горнилі подій та боїв.

За безпосередньої професійної участі ГУР проведена операції по звільненню острова Зміїний, у нас в Одеській області, та ще чимало успішних операції в Бучі, Гостомелі, Ірпені, “Азовсталі”, на Харківщині, Херсонщині і в Криму.

Це – лише верхівка ваших подвигів, які відіграли переломну роль у цій війні та посилили наш опір ворожій навалі.

Бажаю вам міцного здоров’я, незламної волі та завжди успішних бойових операцій! Дякую кожному з вас за мужність, професіоналізм, патріотизм, за ту важливу справу, що ви робите в ім’я нашої Перемоги!

Вічна шана і пам’ять воїнам-розвідникам, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави!

Слава воєнній розвідці України!

Слава Україні! 🇺🇦

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту