Сьогодні Начальник Одеської РВА Юрій Крук привітав мешканців села Нерубайське з дня утворення села

Річниця з дня утворення села це — гарна нагода віддати шану тим, хто творив його минуле, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ у майбутньому.

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав мешканців села Нерубайське, яке зі своїми вулицями, будівлями, людьми, традиціями, історією та неймовірною природою є частиною прекрасного Одеського району: “Історія Нерубайського тісно пов’язана з історією Одеси. Це і козацькі традиції, і унікальні копальні з ракушняком, що слугував будівельним матеріалом для будівництва нашої Перлини біля Чорного моря, це і потужний партизанський рух. Але головна цінність в усіх історичних миттєвостях – це, передусім жителі села Нерубайське, які і у цей непростий час війни з російськими окупантами, щодня доводять свою силу, гостинність, небайдужість, сумлінно працюють, підтримуючи Збройні сили України та економіку району”.

Начальник Одеської РВА побажав жителям Нерубайського, щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині. А в селі та громаді завжди були згуртованість, розвиток, процвітання, стабільність та єдність. Адже тільки разом, єдиним фронтом, можна вибороти нашу Перемогу.

Перейти до вмісту