Шановні мешканці Одеського району!

Сьогодні головне свято нашої держави – День Незалежності!

На шляху до незалежності нашій країні довелося пройти чимало випробувань, політичних та економічних змін, відчути злети та поразки. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців, не похитнули віру, не зламали наш дух. Особливо потужно це відчувається зараз – в умовах жорсткої війни з російськими окупантами. Це новий виклик для нашої країни та кожного з нас. Ми переживаємо найважчі часи з моменту утворення держави в 1991 році і щодня сплачуємо надвисоку ціну заради збереження Незалежності.

Світла пам’ять усім загиблим за Україну! Вдячність ЗСУ та всім, хто боронить нашу рідну землю! А також кожному, хто на своєму місці робить свій внесок у нашу Перемогу!

Нехай почуття гордості за Україну міцніє та об’єднує наше суспільство, а загальнонаціональна любов, береже нас як націю крізь століття. Переконаний, нам вистачить сил, віри, наснаги та енергії примножити нашу державну могутність, відбудувати все, що зруйновано ворогом і забезпечити подальший розвиток нашої країни! Бажаю у ці переломні і важкі дні усім і кожному мужності та витримки, наснаги та здоров’я Вам і вашим родинам, надії на кращі часи і віри в нашу Перемогу!

Слава Україні!🇺🇦

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту