ЗБІРНА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ»

В Білгород-Дністровському районі, на базі спортивних майданчиків Кулевчанської громади, пройшов фінальний етап обласних спортивних змагань «Рухайся до Перемоги», на підтримку Збройних сил України, серед голів громад та представників місцевого самоврядування.

Представники 7 районів Одеської області змагались у 8 видах спорту: більярд, волейбол, гирьовий спорт, дартс, футзал, настільний теніс, шашки та шахи.

Отже, в більярді представники Одеського району посіли 4 місце. У гирьовому спорті наші гирьовики показали шостий результат.🥉Бронза в активі наших спортсменів в жіночих та чоловічих змаганнях з дарсту.🥈Срібло – в шашках і шахах.🥇І золоті медалі 🏐 у волейболі та ⚽️ у футзалі за командою Одеського району.

🏆 В командному заліку переможцем обласних змагань стала команда Одеського району, срібний призер збірна Подільського району і бронза в активі представників Роздільнянського району.

Начальник Одеської РВА Юрій Крук вітає усіх представників збірної Одеського району з перемогою у змаганнях:

“Своїм особистим прикладом представники місцевого самоврядування показують, що фізична культура та спорт є одним із важливих чинників здорового суспільства, а це в свою чергу – формує здорову націю. Переконаний, що подібні змагання – це вкрай важливий елемент для обміну досвідом та прикладом ефективної роботи. Упевнений, що за час змагань всі учасники отримали не лише чудові емоції, але й новий досвід від колег з різних громад з різних районів. Бажаю, щоб з таким же натхненням та запалом ви й надалі працювали у своїх громадах на благо людей!”.

Переможців і призерів нагороджено кубками, дипломами і медалями. А за результатами змагань, усі переможці в різних видах спорту, увійдуть до складу збірної команди Одеської області, яка буде представляти наш регіон на всеукраїнській спартакіаді представників місцевого самоврядування.

Перейти до вмісту