За дорученням начальника Одеської РВА Юрія Крука, його заступники Олексій Мацулевич та Аркадій Мкртичян відвідали декілька громад Одеського району.

Зокрема, під час візиту до Доброславської селищної громади, завдяки співпраці з Міжнародним Благодійним фондом «Українська Душа», вдалось передати для потреб Доброславської лікарні 5 нових медичних крісел-колясок для відвідувачів медичного закладу.

Для осіб з обмеженими фізичними можливостями, які проживають в Яськівській сільській громаді, теж передано соціальну допомогу – декілька медичних крісел-колясок, а для дітей, які перебувають в місцевому центрі соціально-психологічної реабілітації – одяг і компʼютерне обладнання.

В Чорноморській міській територіальній громаді, на зустрічі з внутрішньо переміщеними особами, які мешкають на території цієї громади обговорено ряд проблемних питань з якими ВПО стикнулись в результаті вимушеного переселення до Одеського району, через повномасштабну збройну агресію рф.

У взаємодії з представниками Чорноморської міської громади ряд питань вирішено першочергово вже на місці, а ті, що потребують додаткового вивчення – взяті для доопрацювання представниками профільних управлінь Одеської РВА.

Перейти до вмісту