Сьогодні Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в засіданні обласної комісії ТЕБ та НС

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в засіданні обласної комісії ТЕБ та НС, яка пройшла під головуванням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

Ключові питання порядку денного:

🔸 Забезпечення протипожежного захисту та створення безпечних умов організації освітнього процесу в закладах освіти області у 2023/2024 навчальному році;

🔸 Стан протипожежного водопостачання в Одеській області;

🔸Готовність до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із забезпеченням теплопостачання споживачам, під час проведення опалювального сезону 2023/2024 року;

🔸Виконання заходів із забезпечення належного функціонування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту;

🔸Забезпечення безпеки громадян на водних об’єктах Одеської області;

🔸Запобігання виникненню надзвичайної ситуації у регіоні внаслідок неналежного збереження єдиного майнового комплексу Одеського нафтопереробного заводу та ТОВ «Енергія і газ Україна».

«Безпека учнів від початку навчального року було і є одним із ключових питань у роботі Одеської обласної та районної адміністрацій. Триває робота з облаштування не тільки найпростиших укриттів та повноцінних сховищ, а й протипожежних систем. Враховуючи наближення осінньо-зимового періоду нами був визначений план дій та затверджені проекти рішень щодо підготовки до опалювального сезону, зокрема щодо забезпечення сталої роботи обʼєктів критичної інфраструктури Одеського району. Владою робиться усе можливе аби в умовах постійних ракетних атак ворога наші мешканці були забезпечені найважливішим – світлом, теплом, водою та мали можливість перебувати в укриттях», – прокоментував результати засідання комісії начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту