ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ В КОНКУРСІ «ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА – КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ»

У межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку

громадянського суспільства в Україні на 2021–2026 роки Міністерство культури та інфрмаційної політики України, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР «Єднання», Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром

демократії та верховенства права продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

Кампанія передбачає щорічне проведення конкурсу «Громадянське

суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», що покликаний популяризувати успішні приклади тристоронньої співпраці між зазначеними секторами.

Подати заявку на участь у цьогорічному конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчоївлади та органи місцевого самоврядування. Для участі у конкурсі необхідно до 14 вересня 2023 року включно заповнити форму за посиланням https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96.

Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) будуть висвітлені у тематичному збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів кампанії.

Про окремі історії успіху планується зробити відеоролики.

Для включення до збірника історія успіху має відповідати таким

критеріям:

– участь у проекті/ініціативі представників трьох секторів: органу

виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту

громадянського суспільства;

– початок і продовження проекту/ініціативи після початку

повномасштабного вторгнення;

– інформація про проект/ініціативу доступна на публічних ресурсах;

– проект/ініціатива має вимірювані результати.

У випадку виникнення додаткових запитань, ви можете звернутися до контактної особи – менеджера проектів Центру демократії та верховенства права Володимира Куделі (v.kudelia@cedem.org.ua).

Перейти до вмісту