Нове пожежне депо сьогодні відкрито на території Усатівської громади в Одеському районі

Об’єкт створено за кошти місцевого бюджету завдяки співпраці з Одеським районним управлінням ГУ ДСНС України в Одеській області, від якого для депо передано один автомобіль спецпризначення.

У церемонії відкриття взяли участь Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, т.в.о. Начальник Одеського обласного управління ДСНС Денис Платонов, начальник Одеського районного управління ДСНС Микола Федькалов та голова Усатівської громади Юрій Маковейчук.

💬 «Безпековий напрямок є пріоритетним в роботі влади Одеського району усіх рівнів. Тому відкриття пожежного депо в Усатівській громаді є дуже важливим фактом, тому що команда пожежної охорони має бути розташована якнайближче до людей. І завдяки розумінню цього питання з боку керівництва Усатівської громади, навіть у цей складний час, виділено необхідний об’єм коштів і створено депо для вогнеборців, які відтепер будуть здатні ефективніше реагувати на пожежі, а також на надзвичайні події різного характеру і першими прибувати до місця виклику на допомогу людям. Наша мета, щоб у кожній громаді Одеського району були подібні пожежні депо. То ж хочу побажати рятувальникам якнайменше надзвичайних ситуацій і щоб пожежники могли з честю і гідністю реагувати на виклики сьогодення» – відзначив на церемонії вікриття начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Окрім цього, між Усатівською громадою та Одеським районним управлінням ГУ ДСНС України підписано Меморандум про співпрацю, в рамках якої буде проводитись навчання спеціалістів, які будуть працювати на території громади.

Перейти до вмісту