БІЛЯЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ – ВІСІМ РОКІВ!

Біляївська об’єднана територіальна громада відзначила 8 років з дня заснування. Вона була однією з перших, як в Одеській області, так і в Україні, яка створена згідно з законом «Про об’єднання територіальних громад».

Спочатку, у 2015 році, до міста Біляївка приєдналися села Майори та Повстанське. А нині Біляївська громада вже об’єднує більше 22 тисяч мешканців, які живуть і працюють в Майорах та Повстанському, Мирному і Широкій Балці, Граденицях, Кагарлику і Біляївці.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав мешканців громади зі святом, та зокрема зазначив:

💬 «Біляївська громада та її населені пункти зі своїми вулицями, будівлями, людьми, традиціями, історією та неймовірною природою є частиною нашого прекрасного Одеського району. А головна цінність Біляївської громади – її жителі, які щодня доводять свою єдність, гостинність, небайдужість, сумлінно працюють, підтримуючи Збройні сили України та економіку району. Бажаю Біляївській громаді згуртованості, розвитку, процвітання, стабільності, а усім жителям – мирного неба над головою. Віримо у незламність нашого народу та наші ЗСУ! Разом до Перемоги!»

Перейти до вмісту