Начальник Одеської РВА взяв участь в урочистостях, які пройшли в Головному управлінні ДПС в Одеській області, напередодні Дня податківця України

Вітаючи з професійним святом податківців Одещини Юрій Крук зазначив, що сьогодні податкова служба області, як і вся країна, працює в особливих умовах воєнного стану в яких на них покладається надважлива місія збереження функціонування податкової сфери, без якої неможливі ні надходження до бюджетів, ні їх видатки.

«Сьогодні Сила нашої держави у Збройних силах України! Але ще одна її сила – в Бюджеті. І податкова служба є одним з тих органів, який виконує функцію наповнення державної скарбниці. Результати вашої праці – це своєчасна виплата пенсій пенсіонерам та інвалідам, виплати зарплат учителям і лікарям, військовим – і усім соціальним працівникам, перед ким держава має зобов’язання. Дякую колективу одеських податківців за високий професіоналізм, витримку та відданість роботі. Вірю, що ваш високий професіоналізм і відданість службовому обов’язку й надалі сприятимуть зміцненню партнерських відносин з платниками податків, які бачитимуть в особі податківця партнера, що тим самим буде свідченням довіри та налаштованості до співпраці на засадах взаємоповаги. Впевнений, що ви і надалі докладатимете максимум зусиль задля зміцнення економічної могутності нашої держави!» – сказав у своєму вітальному слові Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту