Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в урочистому заході з нагоди 238-ї річниці заснування села Троїцьке

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з головою Одеської районної ради Віталієм Барвіненком і депутатом Одеської обласної ради Мариною Зінченко, взяв участь в урочистому заході з нагоди 238-ї річниці заснування села Троїцьке, Яськівської громади.

Перед початком заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять одеситів, які загинули сьогодні вночі, внаслідок масованої ракетно-дронової атаки російських окупантів.

Усі досягнення, якими багате село Троїцьке, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Ви славитесь своєю невтомною працею на землі. Місцеві сади та смачні ягоди – це перше, що спадає на думку, коли люди говорять про Троїцьке. А черешню, яку вирощують саме в Троїцькому, знають далеко за межами села, адже вона є одним з ваших фруктових символів. Тому дякую кожному за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на підтримку миру в нашій країні та добробуту і в Троїцькому, і в Одеському районі. Вашому прекрасному селу – розвитку і процвітання. А усім нам Перемоги!” – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук .

Перейти до вмісту