Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в робочій нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в робочій нараді, яка пройшла в Одесі, під головуванням Президента України Володимира Зеленського на якій обговорено нинішній стан портової інфраструктури, Зернову ініціативу та розвиток альтернативних логістичних маршрутів для експорту української продукції.

Глава держави заслухав доповіді про перспективи розвитку українських чорноморських та дунайських портів, безпековий вимір їх роботи та проблеми, пов’язані з реалізацією Зернової ініціативи.

Також в рамках наради обговорили варіанти посилення захисту портової інфраструктури та розвиток альтернативних логістичних маршрутів для експорту української аграрної продукції. Зокрема, мова йшла про розвиток залізничної та дорожньої інфраструктури на західних кордонах та біля українських портів.

Окрім цього, серед ключових тем були питання гарантування безпеки роботи портів, забезпечення стабільного торговельного судноплавства в Чорному морі і розвиток Дунайського портового кластеру.

Перейти до вмісту