Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади», які пройшли в Авангардівській громаді.

Сьогодні, Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з тимчасово виконуючим обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Іваном Жуком, взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади», які пройшли в Авангардівській громаді.

Перший поліцейський офіцер громади, в Одеському районі, приступив до виконання своїх обов’язків у квітні 2021 року у Красносільській територіальній громаді. На сьогодні вже працюють 10 офіцерів: по 2 офіцери підтримують публічну безпеку та порядок в Красносільській, Авангардській та Маяківській громадах. По одному працюють в Таїровській, Визирській, Дальницькій та Южненській громадах.

Переконаний, що кожен з цих 10 офіцерів виправдав сподівання та очікування громади, адже всі з честю виконують свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших людей, стоячи на варті законності та правопорядку, без чого неможливий подальший розвиток кожної конкретної громади і району в цілому» – сказав Юрій Крук.

Начальник Одеської РВА зазначив, що важливо, аби й інші керівники громад Одеського району, для підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території очолюваних ними територіальних громад активніше долучались до організації служби поліцейського офіцера в своїх громадах, і підписували для цього відповідний меморандум між ГУНП та територіальною громадою.

З нагоди свята, молода поліцейська родина Богдана і Ангеліни Петелько, отримали ключі від нової однокімнатної квартири, яку для них придбано коштом Авангардівської громади. А для потреб поліцейських офіцерів з Маяківської та Авангардівської громад, за кошти Маяківської громади та Нацполіції придбані службові автомобілі.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і з нагоди 5-ї річниці з дня створення Служби «Поліцейський офіцер громади», Начальник Одеської РВА вручив поліцейським з різних громад Почесні грамоти Одеської районної військової адміністрації.

Перейти до вмісту