Начальником Одеської РВА та командувачем ОУВ «Дунай», видано спільний Наказ щодо проведення заходів з підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря

Сьогодні, Начальником Одеської РВА та командувачем ОУВ «Дунай», видано спільний Наказ щодо проведення заходів з підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря у межах міста Одеси в умовах правового режиму воєнного стану.

«Спільний Наказ визначає комплекс заходів, за умови виконання яких буде надано можливість доступу для відвідування громадянами окремих пляжних зон, для оздоровлення з можливістю купання в морі, в межах берегової лінії міста Одеси – від пляжу «Ланжерон» до 16 станції Великого Фонтану. Тобто, ще раз наголошую, це Наказ не про відкриття пляжів, а про умови за яких можуть бути відкриті пляжі. Наказом чітко визначено і прописано, що треба зробити на відповідних ділянках пляжних зон. Після проведення, спеціально створеною комісією від Одеської міської ради, перевірки щодо виконання умов наказу, відповідні акти, до 5 червня, будуть подані до Одеської обласної військової адміністрації. Остаточне рішення буде прийнято Начальником Одеської ОВА та ОСУВ «Одеса», згідно з яким і буде внесено зміни у попередній минулорічний наказ, щодо роботи пляжів» – повідомив Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук .

Перейти до вмісту