ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ РВА ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ НАУКИ

Сьогодні 20 травня – День Науки! Щиро вітаю зі святом усіх науковців Одещини! Одеські вчені завжди віддавали і віддають свої знання, талант, професіоналізм на благо розвитку Одеської області та України. Так само і зараз вітчизняна наука підставила своє плече, а точніше вкладає розум та інтелект, аби щонайшвидше наблизити нашу Перемогу та сприяти відновленню економіки нашої держави.

Десятки імен видатних діячів різних часів та з різних галузей науки підняли наукову планку Одещини на вельми високу висоту. І нині у нас працюють відомі учені та винахідники, чий вклад у науку змінив світ. Ваші теоретичні розробки, винаходи та відкриття стали поштовхом для подальшого розвитку сучасної техніки, нових технологій, нових напрямів досліджень у різних галузях науки. Переконаний – здобутки одеських науковців є і будуть запорукою добробуту та подальшого процвітання нашого регіону, адже своєю працею ви підтверджуєте міжнародний імідж Одеси та Одеської області як високоосвіченого регіону!

Нехай не буде меж у вашій науковій діяльності, великих вам перспектив і відкриття нових горизонтів. Бажаю, щоб ваша наукова праця була гідно оцінена і завжди могла втілитися в життя. Міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги та успіхів!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту