9 травня у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Начальник Одеської РВА Юрій Крук поклав квіти до пам’ятника Невідомому Мартосу

Сьогодні, 9 травня у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук поклав квіти до пам’ятника Невідомому Мартосу в Одесі в знак вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

«Усі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав у тій страшній війні свої життя, чия юність та молодість були перервані та покладені на вівтар перемоги і вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом. Одесити пам’ятають про жахи військового лихоліття з розповідей дідів та батьків, але сьогодні коли вже сучасне покоління українців боронить рідну землю від навали та окупації росії, ми особливо цінуємо та розуміємо ціну мирного життя. Ми обовʼязково переможемо , бо захищаємо рідну землю. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та вільного життя кожного з нас. Нехай незгасне світло тодішньої Перемоги додає нам віри у мир та щасливе майбутнє! Я певен, що це свято, День Перемоги над нацизмом, має бути прикладом того, як світ і людство має об’єднуватись, щоб жити в мирі і злагоді!» – наголосив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту