ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ РВА ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ ПІХОТИ

6 травня в Україні відзначають День піхоти. Щиро вітаю українських піхотинців з професійним святом!

Цей урочистий день — чергова можливість віддати шану мужності та героїзму військовослужбовцям механізованих, мотопіхотних і гірсько-штурмових підрозділів, які є основою Збройних Сил України та гордістю українського війська.

Піхота завжди першою зустрічає ворога і рішуче дає відсіч противнику на найбільш небезпечних ділянках фронту. Загартовані в запеклих боях із російськими окупантами, ви впевнено та рішуче щодня виконуєте найскладніші бойові завдання, демонструючи свою стійкість, незламний дух, відвагу та самопожертву.

Схиляю голову перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Вічна їм пам’ять та слава!

З нагоди професійного свята висловлюю кожному з вас подяку за самовіддане служіння Україні, за витримку, постійну боєготовність та вірність Військовій присязі.

Від щирого серця бажаю усім піхотинцям незламності та бойового духу, міцного здоров’я і мирного неба! Ми обов’язково здолаємо агресора, адже ми на своїй землі і з нами правда.

Разом до Перемоги!

Слава українським піхотинцям!

Слава Україні!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту