Начальник Управління соціального захисту населення ОдРВА Оксана Вербицька взяла участь та виступила у ролі спікера під час онлайн-конференції

29 березня начальник Управління соціального захисту населення Одеської районної військової адміністрації Оксана Вербицька взяла участь та виступила у ролі спікера під час онлайн-конференції «Розлади аутистичного спектра: система раннього втручання в Україні. Сучасні тренди співпраці лікарів, батьків та суспільства на ранньому етапі діагностики та лікування пацієнтів з РАС».

Метою заходу стало підвищення обізнаності лікарів сучасними знаннями та практиками щодо роботи з дітьми з аутизмом в рамках раннього втручання та роботи мультидисциплінарних команд.

Ключовими партнерами заходу виступили Національна Академія Медичних Наук, Департамент соціальної політики Київської міської державної адміністрації, ІДУ “Інститут педіатрії, акушерства і гінекології ім. акад. О.М. Лук’янової НАМН України”, Українська федерація професійних медичниї об’єднань, Асоціація педіатрів України, Асоціація неонатологів України, Асоціація дитячих неврологів України, МГО “Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім».

Перейти до вмісту