Службою у справах дітей Одеської РВА було організовано проходження курсу з основ психологічної підтримки для всіх, хто працює з дітьми “Бути поруч”

За дорученням заступника начальника Одеської районної військової адміністрації Аркадія Мкртичяна Службою у справах дітей Одеської РВА було організовано проходження курсу з основ психологічної підтримки для всіх, хто працює з дітьми “Бути поруч” за допомогою платформи Дія.Цифрова освіта.

Під час війни дорослі та діти переживають стрес і травматичний досвід. Цей курс створено за підтримки ЮНІСЕФ, він допомагає зрозуміти почуття дітей і якнайшвидше надати їм кваліфіковану допомогу та підтримку, а також швидко та якісно діяти у непередбачуваних ситуаціях, щоб допомогти дітям стабілізуватися. До проходження курсу також було залучено служби у справах дітей територіальних громад Одеського району та Центр соціально-психологічної реабілітації ССД ОРВА. Співробітники, які пройшли курс, отримали відповідні сертифікати, що підтверджують набуті навички застосування технік заспокоєння та роботи з дітьми.

Перейти до вмісту