У м. Чорноморськ Одеського району відбулась нарада з питань незавершеного будівництва

В якій взяли участь заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Олексій Мацулевич, міський голова м. Чорноморськ Василь Гуляєв, керівник ТОВ “Укржилстрой плюс” Андрій Нікулін, представник ТОВ “Сіті Смарт”, а також керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради в Одеському районі Одеської області.

Обговорено план заходів, необхідних для завершення будівництва об’єкта будівництва «Будівництво 10-13 поверхового односекційного житлового будинку №7-Б по вул. Хантадзе в м.Чорноморську» за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. Хантадзе, 7-Б.

В результаті обговорень керівнику ТОВ «Укржилстрой плюс» надано доручення надати до відділу ДАБК перелік документів та розрахунків, які потрібні для добудови та вводу в експлуатацію зазначеного вище довгострою.

Відповідно до протоколу наради відділу ДАБК було надано доручення спільно з забудовником ТОВ «Укржилстрой плюс» опрацювати та надати свої пропозиції, які будуть розглянуті на наступній нараді 31.03.2023 року.

Перейти до вмісту