В умовах повномасштабної збройної агресії рф в Одеському районі триває Національна кампанія рекрутингу “Гвардія наступу”

Начальник Одеської РВА Юрій Крук спільно з начальником ГУНП в Одеській області генералом поліції третього рангу Миколою Семенишиним провів нараду з керівниками громадських формувань та підрозділів.

Головна мета наради – проведення профорієнтаційних заходів зі вступу до «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «ЛЮТЬ». В рамках наради були обговорені нагальні питання щодо умов відбору, фінансового та матеріально-технічного забезпечення, передбачення пільг та прав військовослужбовців, а також зарахування страхового стажу та стажу державної служби.

«Всі військовозобов’язані повинні розуміти, що є певний дефіцит особового складу і залучення добровольців до лав «Гвардії наступу»триватиме.
Отже, запрошую діючих та колишніх правоохоронців, а також усіх небайдужих патріотів долучитися до бригади Нацполіції України «ЛЮТЬ», основні задачі якої це:

  • проведення штурмових дій;
  • знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і збройних формувань ворога;
  • аеророзвідка- виявлення та знищення позицій противника.

Наголошую, воєнізований підрозділ нового зразка має повне матеріально-технічне та грошове забезпечення, яке для охочих вступити до батальйону «Лють складатиметься з:

  • щомісячного основного забезпечення (25 тис.грн);
  • щомісячного додаткового забезпечення, при виконанні бойових (спеціальних) завдань (30 тис.грн).

Наразі прикордонники, поліція та нацгвардія здійснюють набір добровольців до 8 штурмових бригад. Заповнити анкету можна у ЦНАПах або онлайн за посиланням

Це можливість потрапити до елітного підрозділу тим, хто бажає знищити російських окупантів та звільнити рідну землю від загарбників. Разом до Перемоги!», – відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту