Начальник ОдРВА Юрій Крук взяв участь у селекторній нараді під головуванням начальника Одеської ОВА

Згідно з порядком денним були розглянуті наступні питання:

🔹забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми Одеської області;
🔹 про виконання завдань щодо якісного проведення мобілізації на території Одеської області;
🔹про стан роботи з розрахунку завданої шкоди навколишньому природному середовищу Одеської області внаслідок російської агресії;
🔹про удосконалення координації міжнародної діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області.

«Станом на сьогодні, на території Одеського району діють екстрені та аварійні графіки відключень внаслідок аварії на підстанції. Без електропостачання залишаються 360 тисяч абонентів, проте вживаємо комплекс заходів по відновленню потужностей, до кінця тижня плануємо завершити виконання частини робіт та повернутись до графіку 3 через 6 годин.

Громадами району забезпечено 105 об’єктів критичної інфраструктури (лікарень, ВНС, КНС та котелень) генераторами різної потужності, ще 82 генератори великої потужності знаходяться в процесі підключення. За результатами вжитих заходів маємо розвантажити лінії електромереж, задля розподілу вивільнених потужностей на побутових споживачів.

На виконання завдання від ГШ по допомозі центрам комплектування в проведенні мобілізаційних заходів були обговорені питання організації заходів з комплектування підрозділів «Гвардії Наступу».

Разом з тим, спільно з громадами району триває робота з обстеження та відновлення пошкоджених об’єктів в результаті збройної агресії рф, наразі повністю відновлено на території Одеського району 141 об’єкт», – прокоментував начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Після селекторної наради начальник Одеської РВА провів з головами територіальних громад Одеського району нараду, до якої були запрошені керівники мобільних операторів Vodafone, Kyivstar та Lifecell для спільного відпрацювання заходів забезпечення населення мобільним зв’язком та інтернетом в умовах обмежень електропостачання або можливого блекауту. За результатами наради були надані протокольні доручення щодо організації роботи.

Перейти до вмісту